/Logo.jpg

 

Hvem er vi?

/hvem4.jpg

Som det fremgår af billedet, er Anette og René Pedersen gift med hinanden. Den 17. september 2005 gav vi hinanden vores ja. Derudover består vores lille familie af Helena, som er Anettes datter, der er selvstændig hundefrisør med egen Salon. Desuden består familien af Anettes søn Andreas, som It-sikkerhedskonsulent.

Anette er i det civile liv ansat i regnskabsafdelingen hos firmaet Frøslev Projekt A/S, som sælger træ til byggemarkeder og lignende. Anette er primus motor for vores opdræt af beagler. Anette blev A-hund med Frida, som ikke er her mere. Siden er Gismo kommet til og er fra 1/1-2016 elitehund i DcH´s lydighedsprogram, så jo en beagle kan godt opdrages, det kræver bare en ihærdig indsats. Klunte løber agility, som senior hund. Hverken Gismo eller Klunte er her mere, se ev. under minder.
Ud over at gå med hund, underviser Anette også hvalpe-, lydigheds-, agility- og nose workhold i sin fritid i DcH-Fakse. Lydighedsholdet er på konkurrenceplan. 
 
René er uddannet tolk og translatør i tys
k og arbejdede indtil 31/8-2022 hos Importøren af Volkswagen, Audi og Porsche. Efter 26 års ansættelse blev René desværret fyret. Så nu har René startet egen virksomhed som tolk og translatør. Se evt. hjemmesiden www.Irming-translation.dk Ved siden af eget firma, er René også startet som lærervikar, hvilket er meget spændende.
I fritiden er han lydighedstræner i DcH (Danmarks civile Hundeførerforening) Han træner både konkurrencehold, hvalpehold og nose work. Derudover er han dommer og dommeruddanner i DcH´s lydighedsprogram. René og Ronja nåede at få oprykning til A-klassen i DcH´s
René fik i 2011 sin første beagle, Basse, som nu er begyndt i konkurrence i lydighed. Derudover løber René og Basse også agility.
 
 

Beaglador Hundekennel