/Logo.jpg

 

Efterår 2021
/Forsidebilled.jpg
Vores hunde
 Vi har vores hunde som en meget stor hobby. Vi har opdrættet siden 2005, og har altid sørget for at vi ikke fik lavet så mange kuld hvalpe at det ikke stadig var med hjertet. Det har så gjort nu at vi ikke har mulighed for at lave flere hvalpe før i 2022/23, da vores tæver enten er gået på pension på hvalpesiden, eller også er de for små.
Det bliver Lupe og Majse, som kommer til at blive vores næste generation af vores opdræt.
/VoresHunde/Majse 1 uge.jpg
Beagaldor Majse Musaeus født d. 16/9-2020, dagen føres vores bryllupsdag, så det må betyde held, er aller sidste nye hund. Det bliver René nye lydighedshund, og vi håber hun bliver lige så god som Lupe, da de har det i generne. 
 
/VoresHunde/Lupe 1.jpgBeaglador Lupe er sidste nye skud på stammen, og bliver hende som skal fortsætte vores opdræt. Lupe er efter Lady og Batman fra L-kuldet d. 8/4-2020. Lupe udviser allerede nu stor interesse for at lave noget sammen med "mor". Lupe er Anettes nye håb om en lydighedshund efter Gismo ikke er her mere.
/VoresHunde/Lupes 1. udstilling.jpg
Lupe på sin første udstilling som 5 ½ mdr. får en meget flot kritik, og SL
/VoresHunde/Lupe og sprutte.jpg
Lupe som lille charmer
 /VoresHunde/2017-13_Lady_1.jpg
 
Beaglador Lady Fiona, kaldenavn Lady, er fra 20/2-2013, og er Basses lillesøster. Lady har prøvet lidt af hvert. Både lydighed og agility. Planen var at hun skulle afløse Klunte, som var Anettes agilityhund, men det bliver til at Lady går lydighedsvejen. Lady er datter efter Gismo.
Lady har fået 4 kuld hvalpe ialt, og er dermed gået på "pension"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beaglador Hundekennel