/Logo.jpg

 

Træning/Ideologi

/Ideologi.jpg
Ideologi er sådan et frelst ord at kigge på, men bag det ligger i vores tilfælde blot en holdning om, at både en labrador og ikke mindst en beagle er en hund, som har krav på et ordentligt liv med træning og opdragelse. Selv træner vi i DcH, men det er ligegyldigt, om man træner lydighed, agility eller jagt. Det afgørende er, at man aktiverer sin hund og opdrager den, så andre mennesker ikke generes af uønsket adfærd fra hunden. En hund er kun et produkt af sin opdragelse, når den laver unoder, intet andet!

En anden afgørende ting for os, er at vores hvalpe og hunde skal bo sammen med os. Vi er en lille kennel, hvor hundehvalpene er i stuen i en stor hvalpekasse, så de hører larm, mennesker, tv, støvsugere og alt muligt andet som små. Alt dette er med til at præge dem, så de ikke skal leve et liv med utryghed ved mennesker og støj. Det er VORES ANSVAR som opdrættere, at vi præger hundene de første otte uger af deres liv, men det er DIT ANSVAR som hvalpekøber at fortsætte denne prægning af hvalpen, når du får den hjem.

Derfor vil vi indtrængende bede vores hvalpekøbere om at gå til minimum hvalpetræning med deres hvalp, så den bliver en velsocialiseret og lydig hund, som du har glæde af. Det afgørende er ikke, om du træner i DCH, DKK, Beagleklubben eller Retrieverklubben. Det afgørende er, at du finder et sted, hvor træneren forstår dine og din hunds behov.

Beaglador Hundekennel